perjantai 2. joulukuuta 2016

Varaa päivä kortit

Vihdoin sain aikaseksi askartelun lomassa kuvata nämä kortit. Kun saatiin nämä vihdoin postiin, ja toivottavasti kusti on polkenut jo perillekin.  Tää on vaan tätä aikaa vuodesta, kun valoisin aika on päivällä juuri silloin, kun on töissä, hyvien kuvien saaminen on hankalaa. Projekti odotti myös, että kaksi dementikkoa muisti ostaa kaupasta paristoja salamaan. 




Kortit on tehty Smartphotolla, painettu helmiäispaperiin, joka ei yllä olevassa kuvassa imartele. Okei, myönnän. Pienen mokan myötä jouduin tilaamaan lisäerän, ja siihen unohdin klikata tuon helmiäisen niin noita on nyt kahta mallia sitten. 

Ja kun ei millään osattu päättää, mikä kuva, valittiin kolme lempparia! Mun iha ehdoton edelleen on tuo oikean puoleinen, jossa ollaan meren rannalla. 
Oikeassa yläkulmassa on myös päivämäärä, mikä ei näköjään valitettavasti kuvassa näy ollenkaan.


Ja taas O:n nimi tulee esille, kun en halua rumasti raiskata noita kortteja. :D Varsinkaan, kun mulla ei tässä uudessa koneessa Paintia kummempaa kuvan muokkaus ohjelmaa löydy.




Takapuolella on päivämäärä, jolloin aloimme seurustella, jolloin menimme kihloihin ja tärkempänä koska ja missä sanomme tahdon.  12.8.2017 pyydetään merkkaamaan kalenteriin, ja jäädä odottamaan keväällä saapuvaa kutsua. ;)


Korttien sinettinä toimi meidän jo esittelyyn päässeet häätarrat.
Kuvathan on ottanut Eino Nurmisto ja lisää kuvia näät täältä.
Mitä pidätte? :) 

Kivaa viikonloppua! =)

Ei kommentteja: