maanantai 19. joulukuuta 2016

Mitä hääpuvun alle?

Mä niin sanoin kaasolle, että minähän en rintaliivejä esittele, mutta hupsista :D Kuinkas sitten kävikään...

Kerroin jo hääpuvun sovituspostauksessa siitä, miten mulla on suhteellisen suuret rinnat. Ja näitä ei ilman olkaimia pidättele mikään henkkamaukan halppis liivi. Ja koska saatan hävetä niitä, en aluksi uskaltanut ottaa omista liivesitäni kuvaa ja julkista niitä netissä, mutta menkööt.
Oon kierrelly ja kaarrellu kauppoja etsien sopivia, ja sopivan hintaisia alusvaatteita. Tuloksetta.
Tiesin, että ykkösvaihtoehtoni on Wonderbra:t, en kuitankaan halunnt maksaa niistä sitä 80e:a, koska niille tulisi niin vähän käyttöä, varsinkin valkoisille rintaliiveille. Ja kun haluan ehdottmasti alushousut samaa sarjaa.

Koko minulla oli täysin selvillä, ja ei muuta kun etsimään netin ihmeellisestä mainoksesta taas yhtä tarjouskohdetta. Pakko myöntää, että hetki siinä meni.  Löysin Ebaystä englantilaiset outlet myymälän, jossa olisi yksi poistunut malli, joka on mielestäni kaunis ihan pilkkahintaan. Siihen vielä samaa sarjaa olevat kalsarit ja avot.


Hintaa tälle setille tuli karvan yli 27e postimaksuineen, mikä on mielestäni loistava hinta!
Kotona odotti jo valmiiksi viime helsingin reissulla Mark & Spenceristä ostetut morsius stay up:it, jossa on ihon värinen sukkaosa, ja reiteen tuleva pitsi on valkoinen. Ihan varma en näiden käytöstä vielä ole, mutta tulee sitten muuten vaan käyttöön jos häissä en päätäkkään käyttää.


Ja kyllä, vaikka tätä painoa on tarkoitus saada vielä alaspäin, uskalsin ostaa liivit, koska rinnoissa ei ole tapahtunut koko aikana mitään muutosta. Ja hinta oli myös yksi suuri syy, miksi raaskin nämä nyt jo ostaa. Ja tarvii sitä kohta jo miettiä ton puvunkin sovitusta, ja siinä pitäisi olla oikeat liivit päällä.

Millaiset alusvaatteet teillä on ollut tai on tulossa?
Ja uskallatteko tilata ne netistä vai ihan myymälästä?

Ei kommentteja: