sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Hääperinteet; jotain uutta

Nyt alkaa sunnuntai postaussarja hääperinteistä, joita meidän häissä tullaan näkemään.

Vanhin ja tärkein hääperinne jota nykyajan morsiamet vielä suosii, jotain uutta, jotain vanhaa, jotain sinistä jotain lainattua.

Uusi asia häissä symbolisoi uutta elämää avioliitossa ja edessä olevaa elämää.

Uutta oli minun kaikkein helpoin löytää. Vaikka tykkään kierrättää, ja mieluusti puvun olisin käytettynä ostanut, olisi selkäpiissä vaivannut tunne siitä, että pari on eronnut ja nimenomaan huono karma on siinä puvussa. En voinut siis millään ottaa sitä riskiä, vaan ostin puvun ihan uutena.

Uutta tämän morsiamen pukeutumisessa ja asusteissa tällä hetkellä on

Puku. Puvusta on vilahtanut sneak peek täällä. Lisätään kuva myös vielä tänne. 

Uusia asioita tällä morsiamella on kaikki asusteet. Kaikki on tarkoin valittu, ja huolella mietitty. Ja ostettu jopa ennen pukua. Nyt kun katson näitä kahta kuvaa, pakko sanoa, että sopii kyllä yhteen, kun nenä päähän.
Kengät ovat mulle tärkein asuste, oikeastaan vaatekappale mitä päällä voi kantaa. Nahkakengät on ainoa kenkälaji, jota suostun pitämään koko illan tai päivän jalassa. Vaikka päällinen on kangasta, löytyy sisäpuolelta hyvänlaatuista nahkaa. Kengät oli se ensimmäinen asia oikeastaan, jonka koko häitä varten hommasin. 




Kengät aiheuttivat ihan blogitaipaleen alussa pienen ja oikeastaan ainoan hermoromahduksen suuremman itkupotkuraivarin, kun toisetkaan kengät eivät löytäneet tietään perille.


Loppu hyvin, kaikki hyvin, koskaan en alkuperäisiä kenkiä mistään saanut, mutta löysin lähes yhtä hyvät ja kauniit korvaavat tilalle. :)

Ensi sunnuntaina luvassa jotain vanhaa postaus. :)

2 kommenttia:

EMMI kirjoitti...

Tuo korukampa on upea <3

Unknown kirjoitti...

Mä olen kans ihan rakastunut siihen <3 Ja oli myös ihanan jämäkkä, ettei tarvi pelätä miten pysyy hiuksissa. :)