maanantai 12. joulukuuta 2016

Diy: Pöytänumerot

Mun piti kirjoittaa tää postaus jo perjantaina, O sai kuitenkin kesken päivän suruviestin ja meidän vieraslistalta jouduttiin pyyhkimään yksi, ennalta arvaamaton nimi yli. Meidän suurta päiväämme ei ole todistamassa enään yhtään isovanhempaa, vaan kaikki katsoo päiväämme pilven reunalla. Toivottavasti tämä oli nyt ainoa nimi, jonka joudumme tällä tapaa karsimaan listaltamme. 

Sitten itse aiheeseen, pieneen ikuisuusprojektiimme pöytänumeroihin. 
löysin facebookin hääkirppikseltä ihan täydelliset pöytänumerot loppukesästä. Ne oli vaan niin kalliit, että näytin kuvaa O:lle, ja isille, ja totesin että noi vois tehdä itte!




Eräänä syyskuun lauantaina minä otin O:n ja isin mukaani, ja menimme kaivelemaan isin lautakätköjä vanhan laudan toivossa. Ja sieltähän löytyi vaikka mitä!

  O sahasi laudasta 15 cm:siä pätkiä 28 kpl.

Tämän jälkeen laudan pätkät pestiin, koska ne oli ollut muutaman vuoden säilytyksessä varastossa, ja olivat niin ruokottomassa kunnossa, ettei ruokapöytään niitä sellaisenaan olisi iljennyt laittaa.
 Tämänkin olisi voinut hoitaa helpoimmin painepesurilla, mutta ehei, ei menty siitä mistä aita on matalin.

Seuraavaksi veimme laudat saunaan. Kyllä, luit oikein. O oli sitä mieltä, että puu pitää desinfioida... Tältä sitten tuntuu elää bakteerikammoisen kanssa, jos joku ei vielä tiennyt. Virallinen selitys on kuulemma nyt, että ne vaan vietiin sinne kuivumaan :D

Noh, laudat sai kyllä rauhassa kuivua reilut kaksi kuukautta, kun ei yksinkertaisesti ollut aikaa tehdä niille ennen viime viikkoa yhtään mitään.

O porasi reijät.
Ja mä maalasin numerot.

Yhdessä laitoimme köydet. Ja tadaaaa, tässä lopputulos! 


  Mitäs pidätte? 
Ja facebookissa samanlaisista pyydettiin 50e, me köyhdyttiin näistä narukerän ja pensselin verran. 

Ei kommentteja: