perjantai 23. joulukuuta 2016

Joulu on jo ovella...



Pahoittelen, etten ole ehtinyt kirjoittaa pitkään aikaan, vaikka tässä olisi ollutkin muutama postauksen aihe. Yksi ebay paketti löysi taas joulupostin seasta tiensä kotiin. Toinen on vielä tulossa, höh! Ja sen mä tilasinkinkin ennen tuota pakettia.

Noh, jouluviikko on tuonut tullessaan ruuan laittoa, vähän lisää ruuan laittoa, kaupassa juoksemista ja sen lisäksi tämän päivän olen maannut viltin alla flunssan kourissa. BUUU! Miten joulua näin paljon rakastava voikin tulla jouluksi kipeäksi?
Alkuviikko menikin tehdessä laatikoita ja lihapullia pakkaseen, tänään ollaan imelletty perunalaatikko ja tehty saaristolaisleipä. Ja kyllä, vietämme joulua mun vanhemmilla, joulupäiväksi menemme O:n porukoille, silti tykkäämme itse kokata jouluksi.



Ajattelin kertoa muutama sanan meidän joulusta, miten me sen yleensä vietämme. Mulle joulu on aina ollut se tärkein juhla vuodessa, O ei siitä liemiin ole välittänyt. Meille oli aika itsestäänselvyys, että joulun vietämme Somerolla, mun kotikotona aidon kuusen ja joulusaunan kanssa.

Joulupäivänä menemme syömään O:n porukoille, ja siitä sitten varasti taas Tapania viettämään maalle. Meni vähän nämä meidän joulutraditiot uusiksi, mutta eiköhän meidän ole aika kehitellä jotain uutta jouluperinnettä vain meille. Joulun jälkeen tiistaina tulee muuten vuosi meidän kihlauksesta! Uudeksivuodeksi menemme juhlistamaan tätä hotelliin ja syömisen merkeissä, ihan vaan kahdestaan suhteellisen vilkkaan ja rankan loppuvuoden jälkeen.



Huomenna sitten selviää, kuinka kiltti sitä on oltu, kun pukki tuo paketit ;)



Ps. Love me do:n sivuilla on vielä joulun ajan aikaa äänestää suosikki hääblogiaan vuoden hääblogi äänestykseen! Olisin enemmän kun kiitollinen ja otettu, jos Operaatio rouva R:ää sinne äänestäisit vuoden tulokkaaksi ;) Äänestää voit täältä.

Oikein hyvää joulua kaikille, palaillaan joulun jälkeen syökää paljon porkkanalaatikkoa ja kalkkunaa <3

Ei kommentteja: