perjantai 30. joulukuuta 2016

Love me do 2017

Niinkun syksyllä kirjoitin, Love me do-messut veivät minun, ja O:n häämessuneitsyytemme. O kirjoitti omat näkemykset sulhasen silmin, minä puolestani omat messukävijän, sekä hääbloggaajan silmin puhuen samalla blogimiitistä.



Syksyllä en oikein tiennyt, mihin olin lähtemässä mukaan, ja mitä kaikkea odotan messuilta. Ja onko minulla ulkopaikkakuntlaisena mitään järkeä mennä messuille? Elin myös siinä uskossa, että meillä on jo kaikki, ja kuljin senkin takia ikäänkuin silmät ummessa. 

Nyt lähden uusin, avoimin mielin kohti messuja! Ja nyt kun messut ovat kaksipäiväiset, jää aikaa enemmän kiertelylle, jos toinen päivä sattuukin menemään miitissä.
Ja hei, vaikka meillä onkin melkein kaikki, nainen voi aina vaihtaa mielipidettään ;)

Sairasloma on hyvä aika peryhtyä alkuvuoden häämessu tarjontaan. 
Tällä hetkellä love me do messuille on tulossa 154 näytteilleasettajaa.
Ja lista elää koko ajan.

Keräänkin alla muutaman tärpin, mitä itse katselen sillä silmällä, ja josta on varmasti hyötyä kaikille.  Ja myös mun tarjoushaukkailusta kannattaa ottaa pari vinkkiä :D

Morsiusliikkeet ja pukusuunnittelijat

Teetetyn puvun kanssa ensi kesän morsiamilla alkaa olla jo kiire, niinkun kohta jo ostetun puvunkin kanssa, mutta messuille on varmasti tulossa paljon 2018 ja 2019 morsiamia, ja sulhasia.  
Puku on plakkarissa, ja niin kaikki muutkin, paitsi se huntu! Syksyllä jo kuolasin, en ostanut. Jos nyt sitten vaikka vihdoin huntukin päätyisi kotiin.



Morsiusliikkeillä on usein myös myynnissä austeita, alusvaatteita, ja sateenvarjoja hyvin tarjouksin! Kannattaa kaikki mahdollinen, jota saattaa ensi kesän häissä tarvita hommata messuilta tarjoushinnoin. ;)  

Korut ja asusteet

Niinhän se vaan on, että pääkaupunkiseudulla on paremmat mahdollisuudet sen omannäköisen sormuksen teettämiseen. Ja kultaseppiä löytyy niiden "tusina" kauppojen lisäksi muuta suomea paremmin. Jos suunnitelmissa on unelmien teette sormus, tai valmis vähän harvinaisempi sormus, pidä ihmeessä silmät auki! 
Hääkorua en ole vielä lyönyt lukkoon, joten sen osilta meikäläinen pitää silmät auki.

Häämatkat

Harmitus iski, kun tämän kategorian näin. Samaan aikaan messukeskuksessa olevat matkamessut syö väkisinkin tämän alan yrityksiä, eikä listalta ainakaan vielä löydy mitään, mikä kiinnostaisi meitä häämatkakohteena. Harmi, koska syksyllä silmämme avautuivat vahvasti Karibianristeilylle.

Polttarit

Ei ehkä morsiamelle se ajankohtasin aihe, mutta aika moni ottaa kaasot/bestmanit mukaan, jotka voivat ammentaa  yli 300 neliön Polttarilasta vaikka mitä morsiusparin pään menoksi.
Vai milta kuulostaisi kauhupolttarit, joissa mietitän mikä kaikki voisikaan mennä hääpäivänä pieleen?
Joukossa on perinteistä tankotanssia ja erotiikkakutsuja, sekä ei ehkä niin perinteistä  tatuointeja polttareissa.
Itse kiinnostavampana poimin vespasafarin ja rämäpää kun olen, vauhtifarmin.

Love me do järjestetään siis jällein kaksi päiväisenä 21.-22.1.2017 Helsingin Kaapelitehtaalla, ja messuthan on ilmaiset!

Mukaan tarvitset; Hyvät kengät kävellä!!! Avointa ja reipasta mieltä, sekä käteistä rahaa! Narikkaa varten myös mieluiten tasarahan.

Love me do:n viralliset sivut löydät täältä.
Ja häät lehden artikkelin messuista puolestaan täältä

Kunhan tästä parannun,  ja pää alkaa toimia ajattelin vielä rustata messuista ulkopaikkakuntalaisen silmin.

Ei kommentteja: