tiistai 1. marraskuuta 2016

Kun naamassa on kimppua enemmän kukkia.

Mä stressaan helpolla, kaikesta, ja aina tietenkin naamalla. Pienikin stressinpoikanen iskee, mun naama muistuttaa puberteetti ikäisen nörttipojan naamaa. 
Ja muutenkin jokainen normaali ihminen ainakin vähän stressaa häitään, niin miten käy mis stressiperseen? 
Kuva


Ja mä en todellakaan halua, että mun naamasta puskee hirveitä mätäpaiseita hääpäivänä. Jokainen morsian kun haluaa sinä päivänä olla kauneimillaan.

Kävin tänään monen vuoden tauon jälkeen kasvohoidossa. Multa nypittiin lähes kaikki mustapäät pois, ja laitettiin jotain "mömmöä", jonka avulla saattin tali pintaan. Mä kyselin myös kosmetologilta ,  miten usein hän suosittelee kasvohoitoa, ja millä voisin saada mahdollisimman finnittömän hääpäivän. Kasohoitoa hän suositteli kerran vuodessa vähintään. Ja suosituksena, miten saisin mahdollisimman heleän ihon hääpäiväksi sain suosituksen Hjeronymus hoitoon. Hän suositteli kolmen hoitokerran sarjaa, kahden viikon välein, ja niin että viimeinen kerta on n kuukautta ennen häitä.
Hjeronymuksen tarina alkoi lähes 60 vuotta sitten kun sen kehittäjä tanskalainen Rouva Elsa Hjeronymus halusi löytää turvallisia, mutta tehokkaita tuotteita aknen ja epäpuhtaan ihon hoitoon. Näin sai alkunsa Elsa Hjeronymus – ihon kemiallinen syväpuhdistusmenetelmä, jonka tarkoituksena on normalisoida ihon toimintoja; vähentää liiallista talineritystä ja epäpuhtauksien syntyä. Poikkeuksellista Hjeronymus – syväpuhdistuksessa on, että se on kivuton ja se sopii KAIKILLE IHOTYYPEILLE ikään katsomatta – tarvitseehan jokaisen iho puhdistusta ja raikastamista aina ajoittain!
Hoito kuulostaa tehokkaalle, ja juuri sitä mitä tarvitsisin. Mutta, oli pakko googlettaa. Osa on hyvinkin tyytyväinen hoitoon, osan naama oli ns. tykännyt kyttyrää, ja naama oli mennyt jopa pahoille ruville. 
Kolme kertaa hoitoa maksaa kuitenkin reilu 200e, pieni summa tässä hääkonkursissa, mutta suuri hinta sille, jos naama meneekin kolmea kamalammaksi....

Nyt haluan vertaistukea!
Painitko saman asian kanssa?  Ajattelitteko tehdä asialle jotain ja jos, niin mitä?
Tai vielä parempi, jos olisit joskus kokeillut hoitoa itse?

Ei kommentteja: