lauantai 12. marraskuuta 2016

Miksi 12.8?

Joskus, vuonna kivi ja paperi kun aloimme häistä puhua, elokuu oli kuulautena molemmille ilmiselvä. Talvihäät voisivat tulla kysymykseen, jos talvet olisivat vielä kylmiä ja lumisia, molemmat kun tammikuun lapsia olemme.Täällä lounaassa voidaan talven sijaan puhua vetisestä jääkaudesta.
Kevät oli pois suljettu molempien pahojen allergioiden takia, kesäkuu on kylmä ku siperia. Heinäkuu, no tylsä! Suurimman osan mielestä se ainoa kesäkuukausi suomessa. Ihmiset reissaa, on festareita ja ties mitä muuta.

Alunperin mun unelma päivä oli 6.8.2016. Se tuli joulukuun kihlauksen jälkeen hieman liian nopeasti. Raha olisi myös tuottanut suuren ongelman noin lyhyellä ajalla.

Molemmat myös oltiin alunperin sillä ajatukselle, että kun kihlaudumme päätämme hääpäivän. Joulukuussa löimme lukkoon elokuun 2017. Sitten se päivä. Vaihtoehdot olivat 5, 12 tai 19. 
19 on liian myöhään, ja O:n siskon syntymäpäivä. :D
5 vai 12? 
5 olisi todennäköisesti lämpimämpi, kesäisempi, mutta se ei rimmaa niin hyvin.
Päädyimme siis 12.8.
 

Päivällä ei ole sinällään mitään tekemistä meidän historian kanssa. Paitsi, jos nyt haluaa ihan alkaa mateemaattiseksi, niin meidän päivä on ollu se kuusi. Kuusi kertaa kaksi on 12. Ja kaksi kertaa siksi, koska kaksihan meitä on.

Ja me, ainakin minä olen viettämässä loppukesän häitä, en mitään syyshäitä! Hyiyök!


Miten muut on valinnut päivän? 

2 kommenttia:

EMMI kirjoitti...

Hehe, me päätettiin, että jos kesähäät pidetään, niin ne pidetään heinäkuussa ennen Qstockia (festarit Oulussa), tai elokuun lopulla. Kesäkuu on aika kamala kuukausi aina täällä (voi tulla pahimmillaan jopa räntää!), niin ei edes funtsittu sitä vaihtoehtona. No sitten heiteltiin päivämääriä ilmoille ja päädyttiin pitämään häät sitten 15.7.

Unknown kirjoitti...

Kesäkuu on kylmä ihan etelässäkin! :D Joulukuu olis varmempi ajankohta, kun kesäkuun alku. Heinäkuu olis ollu optimaalinen kyllä muuten, mut sillon on joka paikassa niin paljon festareita! Ruisrock vkl nyt oli ensimmäisenä pois, tai muuten olisi tullu vieraissa kato.