torstai 10. marraskuuta 2016

Täällä taas.

Kahdet 14 tunnin unet teki ihmeitä, ja maailma ei näytä  yhtään niin synkältä. Mä oon jopa jaksanut tehdä askarteluja häiden eteen, kiertää tänään O:n kanssa kirppiksiä, ja kirjoitettiin jopa varaa päivä - kortit. Haluaisin niin jo esitellä ne, mutta pitää ehkä malttaa vielä mieli, ja odottaa että ne on vierailla asti. Kivempi saada ensin postia, kun nähdä lopputulos blogin puolelta. Kyllä tää tästä! Ja tätä on liikkeellä. Johtuu ehkä siitä, että häihin on kuitenkin ihan riittävästi aikaa, ja elämässä pitää olla muutakin kun häät.
 
Pari päivää vatvottuani sitä, ettei meillä ole yhteistä aikaa enää ollenkaan, varasin meille uudeksi vuodeksi hotellihuoneen, taas on jotain mitä odottaa, ja sen avulla jatkaa pitkän arjen! Päästään myös samalla juhlistamaan ensimmäistä kihlajaispäivää. :) Joka muuten osuu ikävästi keskelle viikkoa.
Muutenkin meillä on nyt tässä pari iltaa ollut yhteistä aikaa. Käytiin alkuviikosta leffassa, eilen katoimme yhdessä kotisohvalla leffan ja tänään leivoimme täytekakun O:n isälle.



Kun kortteja en vielä voi esitellä, esitellään sitten meidän häätarrat.
Kun kerroin O:lle, ja R:lle tarroista, reaktio oli lähinnä, että mitä? Bongasin tämänkin idean facebookin hääryhmästä, joiden seuranta ihan oman mielenrauhan takia pysyy pannassa vielä tovin.



Tarrat ovat peräisin ebayn ihmeellisestä maailmasta, 400 tarraa kustansivat vähän toistakymppiä, ja olen kyllä näihin ihan tyytyväinen! Toki, koon olisin voinut tarkemmin ennen tilaamista, mutta ei aina voi kaikkea tajuta. Tarroja on kahta sorttia, toisessa lukee vain meidän nimi, ja päivä. Niitä on tarkoitus käyttää "sinetteinä" varaa päivä-korteissa ja kutsuissa, sekä karkkitötteröissä.
Toisissa, joita tilattiin 100kpl lukee nimien ja päivän lisäksi onnen kyyneleet, ja ne tulee meidän kirkossa jaettaviin nenäliinoihin.





Näiden avulla saa musta kivasti yhtenäistä ilmettä kutsuihin ja näkee jo päältä, keneltä saa postia.


Mitäs tykkäätte?


Ps. Lauantaina enään 9kk! Ja luvassa on ajastettu postaus, miksi päädyimme juuri kyseiseen päivään.
Viikonloppu meneekin juhliessa isiä. Ja vähän töissä.

Hyvää viikonloppua! :)

Ei kommentteja: