maanantai 14. marraskuuta 2016

Mitä kuuluu järjestelyille?

Yksi sana riittää aika hyvin kuvaamaan tätä kysymystä; Hyvää!
Oikeasti, tosi hyvää!

Mulla on oikeasti sellainen olo, että tästä saadaan kunnon bileet, ensimmäisen kerran.



Meidän budjetille kuuluu hyvää. Edes mun mätkyt ei kaatanut sitä suuntaan, tai toiseen. Ollaan sen eteen kyllä duunia paiskittu. Budjetti voi itse asiassa niin hyvin, että näyttää siltä, että voidaan oikeasti varata joku matka ennen häitä! Kohdetta en halua paljastaa, koska se vaatii ihan oman postauksen. Tai postaussarjan.


Mä en oo muuttanut mieltäni kertaakaan ainakaan vielä... Oikeastaan meidän teema, ja mun päässäni olevat suunnitelmat paljastuvat aina vaan paremmaksi...


Tajusin, että meillä alkaa olla kaikki aika hyvin hanskassa. Ollaan tehty ite häihin tulevaa ohjelmaa word:illä tässä nyt pari päivää, ja ne on oikeastaan tulostamista vaille valmiina. 
Myös kaikki pienet askartelut on siinä pisteessä, että ne saa iltaisin sohvalla telkkaria katsoessaan valmiiksi. 
Tuolinhuput on vielä aloittamatta, mutta muutama hassu sauma. Yhteen huppuun. Huppuja tarvitaan se 110. Tässä on talvilomakin. Jos silloin ei satu mitään äksidenttiä, ja se pidetään häälomana :D


Aloin myös O:n kanssa miettiä tässä yksi ilta, mitä meillä on, ja mitä puuttuu. Meillä on hankittu astioita, oikeastaan erilaisia laseja. Yksi Ikea keikka on vielä keskiviikkona edessä, kun viinilasit on vielä sillon tarjouksessa. T:tarjoushaukka! 
Koristeet tehdään aika suurilta osin itse. Purkit, pullot ja purnukat on näihinkin jo kerätty. Koristeena käytetään aika paljon myös meiltä löytyneitä oikeasti vanhoja juttuja. Vanhoja pulloja on kaivettu kellarista, vintiltä puulaatikoita, ja navetan ylisiltä maitotonkia. 


Ja mitä meiltä sitten vielä puuttuu? Osa viinilaseista. Se hoidetaan tällä viikolla. Photo booth rekvisiitta, multa vannehame ja huntu. Pompomit ja riisilyhdyt, kaitaliinat, kakkukoriste, servietit, kertakäyttöastiat iltapalalle. Myös muutama vesipullo pitää hommata sekä laseja viskibaariin. Ja karkkibuffet ottimet.
Kutsuja emme ole vielä aloittaneet suunnittelemaan, mutta sen ehtii hyvin, kun niitä ei joudu itse tekemään. Muuta emme keksineet. Ja O:n puku.
Ja ainoa stressin aihe! HÄÄAUTO! (Hyvät morsiamet, älkää antako mitään miehen tehtäväksi, saatte tehdä ne kuitenkin itse ;))
Ja toi oli vitsi. Mä en voisi olla oikeasti onnellisempi siitä, miten paljon O on tehnyt meidän häiden eteen. Ja miten paljon hän on joustanut omasta mukavuusalueeltaan meidän takia. Mulla on vaan maailman ihanin tuleva aviomies <3


Jos joku Turusta/Salosta/Forssasta tai sieltä päin tietää mistä saadaan hääauto, kertokaa! 

Ps. Koska aikaa on nähtävästi vaikka muille jakaa, sain maailman parhaimman idean omasta mielestä heittokimpulle. 

4 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Teillä on hääsuunnittelu oikeasti tosi hyvällä mallilla! Karistele hyvällä omalla tunnolla vielä se viimeinenkin stressinpoikanen!
Johan tässä voisi oikeestaan itse ottaa paniikkia teidän tilanteesta, meillä kun on häät kaks kuukautta aiemmin ja tähän verrattuna se näyttää aikamoiselta työmaalta :D

Laura kirjoitti...

Mulla taas on mies, kirkko ja mekko, kaikki muu onkin sitten ihan levällään :D Yritän olla ottamatta stressiä tästä, elokuuhun on vielä kuitenkin aikaa, eli eiköhän kaikki saada järjestykseen vielä ennen hääpäivää

Unknown kirjoitti...

Niin huojentava kuulla! Mä oon jo varma, ettei tässä naimisiin päästä. :D

Unknown kirjoitti...

Ihana asenne! Mäkin haluan ton! Hetkeäkään ei voi olla rauhassa, kun kaikki syörii häissä.