keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Jotain miehille.

Ensin alkuun pakko purkaa ahdistusta. Mulla on ahdistus ensimmäistä kertaa häistä. Ehkä juuri sen takia, että häihin on vähemmän aikaa, kun ollaan näitä kekkereitä nyt suunniteltu. 
Mulla alkaa O:lta hiipiä myös rahastressi. Meillä on hääbudjetti ollu kasassa jo hyvän tovin, silti. Ja tästä syystä teen ylitöitä niin paljon tällä hetkellä, että oon varmaan kohta ihan loppu.
Tavallaan mua stressaa myös parisuhde, tai sen että meillä ei ole yhteistä aikaa, nukutaan ehkä yhdessä, mutta toinen menee, toinen tulee. Ovella läpsy. Nooh, ehkä tää uurastus joskus palkitaan?  Mussa on aina asunut pieni raha-ahne työnarkomaani, O:n aikana tämä puoli on ollut aika hyvin piilossa, mutta nyt se tuli taas moikkaamaan, etten vahingossakaan unohda. 

Mua myös stressaa, pikimmiten mietityttää se, haukkasimmeko liian ison palan häiden kanssa? Tai siinä, mitä teemme itse. Onneksi tuossa reilu kuukausi sitten ulkoistin kutsukortit, vaikka stressaa sitäkin koska ne ehditään suunnitella. 
Tuolinhuput on vielä aloittamatta, pöytäliinoihin ei olla edes kankaita ostettu. Muutama muukin askarteluprojekti on hyvin aloitettu, mutta kesken on. Kaikkea kun me ei voida edes täällä kerrostalossa tehdä, vaan ne pitää tehdä mun kotikotona, ja yhteisen ajan vuoksi sinnekään kun ei niin usein päästä.
Noh, tässä on aikaa vielä reilu 9kk, ehkä tässä vielä ehditään. O:n onnettomuus, kun sai tämän aikataulutuksen menemään ihan häränpyllylleen.

Meijän varaa päivä -kortit on ollut kohta kuukauden tossa pöydällä odottamassa paria hassua osoitetta. Tämäkin ahdistaa. Ja osotteiden haku on O:n vastuulla.

Ehkä tämä riittää ahdistuksista ja stressin aiheista. Mitenkäs muut? Onko samanlaisia ajatuksia?
T:stressipylly






Sitten siihen itse aiheeseen.
Häät on yleensä ehkä enemmän naisten juttu, nykyään karkkibuffetin rinnalle on noussut viski- ja sikaribaari. Ja kyllä, viskibaari tulee meillekin, varsinkin kun toinen meistä niistä pitää. (toinen ei voi sietää) Pitäähän miehenkin joku idea saada läpi?
Musta sikaribaarikin olisi kiva, hirmu kallis ja ei ehkä niin toimiva kahdelle savuttomalle ihmisille? 


























Selailessanni Pinterestin ihmeellistä maailmaa, mä sanoin heti että haluan kyllä viskikarahvit! Musta ne on maailman kaunein astia, josta jotain alkoholia voi tarjoilla. Meillä on tämän vuoksi myös viinikarahvi, jota ei kyllä ehkä ikinä olla käytetty.

Tilasinkin kaksi ebayn ihmeellisestä maailmasta, jossa postimaksut maksoivat lähes kaksikertaa sen, mitä karahvit. Loput ajattelin koluta ehkä kirppiksiltä, ettei kaikki ole ihan samanlaisia.

                       

 Mun yksi ensimmäisistä hääostoista oli paikalliselta facekirppikseltä ikean lasit, jotka toimivat viskilaseina. 




Nämä tarvitsee vielä jotain kivaa somistetta, jos en kotoolta löydä mitään sopivaa, olen huomannut kirppisten olevan välillä oikein kunnon kultakaivoksia tämän asian tiimoilta.

Tuleeko muille myös viskibaari? Ja miten toteutatte sen?

Ei kommentteja: