maanantai 28. marraskuuta 2016

Häätuoksut


Meillä on molemmilla allergiaa, minkä olen muutaman kerran maininnut. Molemmat saadaan tietyistä tuoksuista päänsärkyä, ja minä varsinkin hengenahdistusta.
Silti ihminen  jolla on erittäin vahva hajumuisti, halusi itselleen häätuoksun. Olisin kyllä voinut käyttää vanhoja tuoksujakin, mutta ei. Se ei sitten ole se tuoksu, joka pullon avatessa saa fiiliksen nousemaan kattoon, ja muistot hääpäivään.
Tiedättehän sen tunteen, kun jostain ihmisen tuoksusta tulee mieleen joku mulkku? Hyvännäköinen mies kävelee kohti, ja hänellä on samaa tuoksua, kun ex:älläsi. Nainen kävelee ohi, ja tuoksuu äidiltäsi? Vai olenko vaan ainoa ketä yhdistää tietyt tuoksut toisiin ihmisiin? 

Pidemmittä puhein, meillä on häätuoksut!



Syy miksi ostin nämä jo nyt, melkein kymmentä kuukautta etukäteen on sisäisen tarjoushaukkani vika. Kiitos Black Friday:n näissäkin tuoksuissa säästin n 40euroa. 
Tää mun tarjoushaukkailu alkaa olla jo vähän surkuhupaista. Olenkohan oikeesti ostanut mitään täydellä hinnalla näitä kekkereitä varten? :D 

Mun tuoksu on Hugo Boss:in The Scent for her


 Näin hajuvettä kuvataan;
Boss The Scent For Her on voimakas ja feminiininen tuoksu Hugo Bossilta. Eksklusiivinen hajuvesi, jolla on sensuelli luonne,joka on saanut inspiraationsa viettelevästä taiteesta, ja sen vastustamaton intohimo saa tulemaan lähemmäksi. Se on varma vastine miehiselle tuoksulle, valmistettu riisumaan aseista sitä kantavan naisen puoleensavetävää houkutusta. Ensituoksuna on hienovaraisia nuotteja hedelmäistä persikkaa, joka yhdessä makean hunajan ja kukoistavan freesian kanssa, herättää halun aistit ja luo väistämättömän vetovoiman. Sykkivä sydäntuoksu puoleensavetävää osmanthusia, ja pohjalla lepäävät intensiiviset paahdetut kaakaopavut, jotka herättävät elämänhalun.
Ensimmäisen kerran sitä ranteeseen suihkuttaessani kysyin O:n mielipidettä, ja hän sanoi sen olevan seksy.

O:lle puolestaan valikoitui Mr. Burberry


Tämä kuvaus annetaan Mr. Burberrystä;
 Vastakohtien mies. Klassisen ajaton, mutta silti moderni. Hienostunut ja aistillinen. Särmikkään tyylikäs. Raikas ja maskuliininen tuoksu ikonisen trenssin inspiroimassa pullossa. Ensituoksussa yhdistyvät greippi, rakuuna ja kardemumma. Tuoksu syvenee yhdistelmällä koivunlehteä, muskottiöljyä ja setripuuta. Lopuksi tuoksussa tulevat esille vetiver ja santelipuu.
 
Siellä ne odottavat 257 päivää pääsyä tositoimiin.
Onko muilla jo häätuoksut hankittu? Tai edes mietinnässä?

 

2 kommenttia:

Mia-Sofia kirjoitti...

Mulla on sama hajuvesi, tarkoitus oli myös jättää se hääpäivään mutta en millään malttanut odottaa sinne asti :D On kyllä aivan ihana tuoksu!

Unknown kirjoitti...

Sitä mäkin tässä pelkään, kun menin ja avasin sen muoveista. :/ Mut on kyllä hyvä tuoksu! :)