keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Mikset sä soita?

Tai meilaa? 
Laita vaikka etanapostia, tai hommaa kirjekyyhky kunhan vastaat tarjouspyyntöön!

Kaikki morsiamet, mikset sulhaset tietävät varmaan sen tunteen, kun odottaa sähköpostia. Kyttäät sähköpostia noin minuutin välein, ja hermostut! Vai olenko mää vaan ainoa kaikkimullenytheti-morsian?

Mikään ei ole turhauttavampaa, kun odottaa sähköpostia palveluntarjoajalta. Tai takaisin soittoa. Vielä, kun yksinkertaisesti siinä ei ole mitään järkeä. Heidän ruoka, asuminen, eläminen yleensäkin on siitä kiinni. He tekevät sitä työkseen, ja silti se vastaaminen potentiaalisille asiakkaille on niin vaikeaa?! Ei vaan mene pienen ihmisen ymmärrykseen.

Kuva


 

Mä sain kokea tän vastaamattomuuden pahimman puolen bändien kanssa. Olin vielä lukenut suosituksia facebookin "häät 2016"-ryhmästä jostain bändistä, ja ajattelin laittaa tarjouspyyntöä - siihen koskaan kuitenkaan vastausta saamatta.
Ja itse voin ainakin olla aivan varma siitä, että jos en saa joltain vastausta, ja tylyn vastauksen mä kerron siitä eteenpäin. En halua samaa mielipahaa muille. 
Parempi maku jäi niistä, jotka heti ilmoitti että sori, varattuja ollaan, miten olisi jotkut muut kekkerit johka voisivat tulla soittamaan. Niin homman kuuluukin pelata! 

Kuvaajan onneksi sain heti! (Kröhöm, sitäkin vastausta odotin tunnin, ja aivan hermona!) Ruuankaan kanssa ei ollut mitään ongelmaa. Tosin, odotin kyllä lopullisen vastauksen tulevan paria päivää aikaisemmin.
Kuva


Seurakunnalta olen nyt odottanut vastausta kohta kaksi kuukautta! Kirkkohan meillä on, mutta aikaa haluaisin aikaistaa. Luvattiin olla yhteydessä asap. Nooooh.... Kattellaan ens vuonna asian tiimoilta? Vanha kirkkoherra jää eläkkeelle, jos uudelle olisi iloisemmat juhlat hautaan siunausta tärkeämpää.

Paikan kanssa ei ollut ongelmaa yhteydenoton kanssa, oikein ihmettelin miten nopeasti sieltä vastattiin sähköpostiin kun paikan halusin varata. Mutta ongelma oli sen näkeminen. Emme kuitenkaan halunneet sikaa säkissä, ja O ei ollut koskaan paikkaa sisältä nähnyt.


Niin paljon saanut ympäri sosiaalista mediaa ja nettiä lukea siitä, miten yhtäkkiä ollaan vaan lopettettu vastaus, tai miten saman alan monelle palveluntarjoajalle ollaan laitettu kyselyä - kenenkään vastaamatta.
Kunnon pessimistinä olenkin sanonut, että kyllä joku vielä menee perseelleen, kun tähän asti kaikki on mennyt kuitenkin näinkin hyvin. 

Onko joku muu odottanut vastausta, tai jopa jäänyt ilman vastausta häihin liittyvissä tarjouspyynnöissä?

2 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Minä! Hääbändien suhteen nimittäin. Laitoin heinäkuun alussa sähköpostia viidelle bändille, joista oltiin kiinnostuneita. Yhdenkään bändin sivuilla tai käyntikorteissa ei ollut muuta yhteydenottotapaa kuin sähköpoati. Annoin heille aikaakin, sillä oletettavasti kesälauantait ovat kiireisiä ja soittajilla kenties päätoimen työkin bändin lisäksi. Syyskuun alussa aloin kuitenkin ihmettelemään, kun yksikään heistä ei ollut vielä vastannut. Päätimme silloin, etten halua häihimme bändiä, joka ei puolessatoista kuukaudessa ole saanut aikaiseksi vastata edes: "Mahtavaa, palataan asiaan kiireisen kesän jälkeen!" tai: "Valitettavasti me ollaan jo varattuja/estyneitä/ei kiinnostuneita tuona päivänä."
Otettiin sitten yhteyttä erääseen duoon, jonka musiikkinäytteitä oltiin ihasteltu jo silloin heinäkuussa. Ei silloin oltu kuitenkaan otettu heihin yhteyttä, sillä heillä on jonkin verran matkaa Kotkaan, ja haluttiin etsiä bändiä Kymenlaakson alueelta. Mutta hyvä että syyskuussa laitettiin postia menemään, sillä he vastasivat samana iltana, ja seuraavana aamuna olikin jo kaikki lyöty lukkoon! Vilma, duon yhteyshenkilö, oli vieläpä aivan ihana ja ystävällinen.
Yksikään muuten noista viidestä bändistä ei ole vieläkään vastannut...

Mulla pyöri syyskuussa aika samanlaisia ajatuksia mielessä kuin sulla tuosta vastaamattomuudesta. En toki varmuudella tiedä, mutta luulisin ettei yksikään suomalainen hääbändi ole niin suosittu tai menestynyt, että olisi varaa olla vastaamatta kiinnostuneille. Itse en ainakaan voisi omia harrastuksiani tai ammattiani hoitaa tuolla lailla.

Tulipa puhuttua suu puhtaaksi! :D Mutta tiedätpähän, ettette ole yksin näissä tuntemuksissa.

Unknown kirjoitti...

Mitä olen ymmärtänyt, niin bändit on kaikkein pahempia! Mä laitoin muistaakseni 11 bändille viestiä, ja olisko viisi jättänyt kokonaan vastaamatta. Kyselyt pistin kahdessa osassa, ja toiseen pistin vielä omaan spostiin raksin ruutuun "ilmoita kun viesti on luettu" tämä tuli kyllä parissa päivässä automaatilta, vastausta ei ikinä. Ei kai siinä jos raha ei kelpaa.
Ja mä en ainakaan edes kysellyt mitään oikeesti tunnettuja bändejä, ihan vaan ilmeisesti sitä Harrastus pohjalta tekevistä varsinais-suomalaisilta ja muutamalta sarakuntalaiselta.
Välillä purkautuminen auttaa :D