tiistai 20. syyskuuta 2016

Kun morsian vaihtaa mielipidettään. Osa I

Eilen se tapahtui,tämä morsian vaihtaa ensimmäistä kertaa mielipidettään.
Itse tehdyt kutsut saavat väistyä, ja tilalle tulee digipainetut kutsut!
Minä, ketä olen aina tehnyt kaikki kortit itse, päätin jättää meidän kutsut alan ammattilaiselle. Suurin syy tällä on sulhon loukkaantuminen, ja näin ollen meidän aikataulujen myöhästelyt.

Olen selaillu vuoden verran pinterestiä, ja sieltä bongaillut mitä kivempia kutsuja, mutta ollut aina siinä uskossa, ettei ne ole meidän näköisiä. Mutta paskat! Rajoja tässä lähdetään rikkomaan, ja saa meidän teemaan sopivat kutsukortit muullakin tapaa, kun käyttämällä kierrätyskartonkia ja kakkupaperia.

Eilen otin yhteyttä  ihanaiseen lapsuuden ystävääni, alan ammattilaiseen Midoraan, joka työskentelee Helsingin Punavuoressa sijaitsevassa Papershopissa

Aloitimme Midoran kanssa yhteistyön blogin tiimoilta, ja mainitsemalla blogini nimen, tai ihan vaan ketä tätä kirjoittaa, saat 10% alennuksen save the date - kutsuista, ja kutsukorteista. (Tarjous on voimassa vuoden 2017 häille, ja/tai 2016 tai 2017 lähetettäville Save the date korteille)
Jos painatatte enemmän paperituotteita häitänne varten, kannattaa muistaa pakettitarjous!
Papershopissa onnistuu kaikki save the date -korteista kiitoskortteihin, ja paikkakorteista kirkko-ohjelmiin.

Jos teillä ei ole mahdollista päästä paikan päälle, ei hätää. sähköpostilla vaan ideaa ja tekstit menemään, paluupostilla sähköisesti, tai vaihtoehtoisesti etanapostilla saatte koevedoksenne kutsusta ja/tai kortista.
Kaikkia valmiita malleja voidaan muuttaa asiakkaiden tarpeiden mukaan, tai tehdä oma alusta asti.
Ensimmäisen luonnoksen saa maksimissaan kahden päivän sisällä siitä kun tekstit on toimitettu perille.


Painossa toimitusaika on 1-2 arkipäivää + mahdollinen postitus.

Papershopin ja Midoran löydät myös 1.10. Kaapelitehtaalta, Love me do-messuilta.
Papershopin löydät Facebookista , Instagramista Paperikauppa.
Jos on jotain kysyttävää, tai tiedät jo millaiset kutsut haluatte, tai päässä on joku hyvä idea, rustaa ihmeessä sähköpostia. :
info@papershop.fi
Tai nykäise hihasta messuilla!

Näillä näkymin mulla on ensi kuussa edessä Helsingin reissu, ja silloin aletaan suunnitella meidän kutsuja. Tuskin maltan odottaa mitä saadaan aikaan!

6 kommenttia:

Eveliina kirjoitti...

Houkuttelis kyllä jättää kaikki ammattilaiselle, mutta ehkä teemme kuitenkin kortit itse. Mä niin harvoin askartelen, et vähän mietityttää. Toisaalta siin pääsee häätunnelmaan. :)

Mut on kyllä ihania kutsuja!

Laura L kirjoitti...

Mä askartelen sitten taas aina kaikki, ja se mua mietitytti tuossa. Ja onpahan mulla yksi stressin aihe vähemmän. :)
Ainakin teemahäihin saisi tuolla tavalla todella kivat kutsut.

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Kauankohan tarjous on voimassa :) ? T. Mari

Laura L kirjoitti...

Ei olla oikeestaan rajattu sitä. Laitoin ilmoitusta vuoden 2018 ryhmäänkin. :) mainitset vaan mistä olet bongaillut, jos häät on jo suunnitteilla:)

Sokeri kirjoitti...

Tämä ilmiö on jännä juttu! Olen aina askarrellut kaikki syntymäpäivä- ja joulukortit itse, joten intohimo paperituotteisiin tekee myös hääkutsuista tärkeitä. Nyt huomaan, että hääkutsut tuntuvat niin tärkeiltä, että ne voisi antaa jollekulle ammattilaiselle hahmoteltavaksi. Osaan kyllä itsekin liimata puutontun kartonkiin tai sommitella poronauhan paikalleen, mutta hääkutsujen haluaisin olevan viimeisen päälle - silläkin uhalla, että tutut eivät tulisi ymmärtämään, miksi en väkertänyt niitä itse. :D

Laura L kirjoitti...

Niinhän se on. Ja haluan, että vieraat saa jo kutsusta "wou" reaktion. Erilainen reaktio painetuista kutsuista varmasti tulee, varsinkin kun suomessa ne on vielä aika vähän käytettyjä.
Meille kutsuissa on tärkeää myös se, että ne kertoo jo ennakkoon tulevista häiden teemasta.