sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Tieto meidän häistä oli kantautunut Joulupukille

Joulusta on kohta kuukausi, mutta tässä nyt on ollut kaikkea. Nyt on hyvä aika esitellä lahjat. Ja älä pelkää, en esittele kaikkia yöpukuja ja konvehtirasioita joita pukki toi, esittelen vaan kaksi lahjaa, jotka liittyvät häihin.




Meidän isille olin puhunut, miten haluaisin polaroid kameran häihin vieraskirjaksi. Ja yhdestä paketistahan tämä viime joulun hittilahja paljastuikin. Taisi olla lähes Suomen, ainakin Turun alueen viimeinen kamera! Sen verran kiven alla kuulemma olivat. 


Nyt olenkin vimmatusti etsinyt edullisia filmejä häitä varten.
Jos vieraskirjaan otettaisiin kuvat niin, että yhden kutsun saaneet olisivat samassa kuvassa laskeskelin, että hintaa tälle tulisi sillon noin 40 euroa. Ei paha, ja muisto olisi varmasti ikimuistoinen, ja todella hauska! 


Kaasolta sain ihanan hemmottelu päivän, joka pitäisi tässä jossain kohdassa toteuttaa. Siitä saatte kuulla lisää, olihan lahjan viimeinen kohta lupaus kameralliseen dokumentointiin blogia varten. 



Mulla alkoi tosiaan talviloma. Viikko vaan rentoutumista, olemista, akkujen latausta  tuolinhuppujen tekemistä, nyt kun lopulta ollaan yhteisymmärkkyksessä, ja niin paljon häähommia, kun viikkoon vaan mahtuu. Todennäköisesti aika paljon askarteluja luvassa!

Mukavaa viikkoa!

2 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Meiltä jäi yli yksi avaamaton paketti filmejä instax miniin. Saa tulla hakemaan jos haluat testailla kameraa etukäteen tai laittaa filmivarastoon :)

Unknown kirjoitti...

Mä kyllä olen mielestäni vastannut sulle, en tiedä mihin se on hävinnyt!? :(
Jos vaan luovut, olisin kyllä kiitollinen :) Jouluna ne oli loppu, ja nyt en vaan ole "ennättänyt" ostaa niitä.