lauantai 14. tammikuuta 2017

Mennään naimisiin messut



Ja niinhän siinä sitten kävi, että älä sano ei koskaan.... 
Tiesin kyllä, et kyseiset messut on tulossa, mutta en todellakaan tiennyt haluavani sinne. Kiitos ihanan työkaverin, joka vaihtoi vuorot niin että pääsin menemään hakemaan taas vähän inspiraatiota.... Vaikka, eihän me mitään tarvittaisi. 


Messuilta ulos tultuani tekisi mieli laittaa sormus vaihtoon, hommata videokuvaus ja häämatkakohde sai vahvistusta ainakin minulta.



Olivathan nämä ensimmäiset isot häämessut, jossa oli koko päivä aikaa. Ja kun täältä kivikylästä lähti isolle kirkolle, isommille messuille, jäi kyllä vähän hampaankoloon vaivaamaan nämä paikalliset koruliikkeet. Vaikka sormuksesta pidän, niin sain oikeasti ensimmäisen kerran muultakin, kun liikkeestä josta sormus on ostettu, palvelua jossa kihlasormusta ei kehotettu laittamaan oikeaan käteen. Vinkkinä, käykää ihmeessä kaikki sormuskojut läpi! Älkää antako mielikuvien kalliista paikasta hämätä, sitä se ei meinaan aina ole.



Helin matkoilta sain tälläkin kertaa ihanaa palvelua, ja he vastasivat tyhmiinikin kysymyksiin kattavasti. Taitaa olla O:n kanssa vakavan keskustelun paikka, ja panna hänet ottamaan yhteyttä häämatkan teemoilta.



Ja se videokuvaus! En ollut perehtynyt niiden hintoihin ollenkaan, koska luulin niiden olevan kalliita. Juttelu Tactic Films:sin kanssa sai mun harhaluulot karistettua. Valo-ja videokuvaukselle tulisi hintaa vajaa kaksituhatta. Ehkä kuitenkin tämä idea haudataan. Snif.



Häämuotinäytöstä on myös aina hauska seurata! Siinä saa hetken kuvitella olevansa Sinkkuelämän Carrie, ja että lava on jossain muualla, kun Helsingissä… Tämän vuoden puvuissa on havaittavissa se, että ”se juttu” on selässä. Kauniita pukujahan siellä oli, sitä en voi kieltää.



Esitteitä kertyi tälläkin kertaa mukaan sievoiset kassilliset, ja pitihän meidän talouden ahkerin hääsuunnittelija tutkia, josko jossain olisi jotain myös hänelle.                  


                         


Ainoa ostos messuilta oli Häitä päin -opas. Josko tämän oppaan avulla pääsisin eroon parista tiedostosta ja muutamasta lippu lappusesta, mitä olen ympäri nettiä keräillyt. Kirja alkaa hääpäivän valinnalla, ja päättyy aina siihen mitä kaikkea pitää muistaa tehdä häiden jälkeen, varsinkin silloin kun sukunimi on vaihtunut.
Jos et messuille pääse, kirjan voit tilata osoitteesta: kirja@haamessut.fi 19,90 hintaan.     (Hinta sis. postikulut) Ja löytyy takasivuilta tilaa omille muistiinpanoillekkin! 

 



Seurana mulla oli messuilla ystävä, joka löysi messuilta täydellisen mekon, sormuksen ja hääpaikan. Se mies vaan puuttuu. Me keksimmekin morsiamien ja sulhasten sinkku kaasoille, bestmaneille, ja ystäville ihan mahtavan idean! Pikadeitit kaikille, jotka ovat valmiita sitoutumaan. Siitä sitten suoraan vaan sormuskaupoille ja valitsemaan sitä sopivaa hääpaikkaa. Vähän hellävaraisempi konsepti ensi treffit alttarilla-ohjelmaa.



Psssstttt. Vielä huominen 15.1. aikaa käydä äänestämässä suosikki blogiasi! 

2 kommenttia:

hile kirjoitti...

Hei,
Kiinnostaisiko sinua osallistua Tampereen Häämessuille (4.-5.2.) ja pienimuotoiseen blogimiittiin?
Messuthan ovat kaksipäiväiset mutta miitti olisi lauantaina ja treffattaisiin klo 12. Tähän sisältyy ilmainen sisäänpääsy. Miitti järjestettäisiin ensimmäistä kertaa Tampereella joten ollaan ihan alkutekijöissään, mutta olisi kiva päästä vaihtamaan ajatuksia muiden bloggareiden kanssa ja tutustua. Ehkä voisimme saada muutamia puhujiakin meille samalla kun kahvitellaan :) Goodiebagiakin yritän järjestää mutta sellainen ei toteudu jossei ole osallistujia ;)
Olethan minuun pian yhteydessä hile89@gmail.com!
T. Hile
http://hullunahaihin.blogspot.com

Unknown kirjoitti...

Mä kyllä nää skippaan. Neljä vkl menny muutenkin häihin ja messuihin nyt. Pitää muutakin välillä tehdä 🙂