torstai 25. elokuuta 2016

Meidän häiden musiikki

Spotify vai bändi?

Mulle oli heti selvää, että haluan häihin bändin. Se on vaan se juttu, mikä luo tunnelmaa. Ja en halua että ihmiset lähtee häävalssin jälkeen kotiin. Uskon, että bändi saa porukat viihtymään myös paikalla pidempää.

Bändiä aloin etsimään googlettelemalla ihmisten suosituksia hääbändeistä akselilla varsinais-suomi - Satakunta, sekä tutkimalla buukkaa bändi -sivustoa.

Näiden salapoliisi töiden jälkeen lähetimme tarjouspyyntöä seitsemälle bändille:

Viihdytin - 1-4 45-60 minuutin senttiä 1350e
Routalempi - kolme 45 min settiä 1450e
Lauri ja Pehmeät vävyt - varattu
Trace element - varattu
Kaapeli - varattu

Lisäksi ainakin kolme bändiä joista ei ole kuulunut mitään. (Dementtia pukkaa päälle, nii aivan varma ole kuinka monelle viestiä laitoin)
 Ja ainakin yksi niistä on suht paljon kiertävä, ja kehuja saanut bändi.
Mä en vaan ymmärrä, kuinka vaikeaa on lähettää potentiaaliselle palkan maksajalle parilla sanalla, että sori keikka on.

Noh, kaksi myöntävää vastausta.
Päädyttiin Viihdyttimeen.
Heiltä löytyi netistä näytteitä, ja niitä tuli myös sähköpistilla. Bändi on yhdessä häissä nähty, ja hyväksi koettu. Sekä saanut kehuja ympäri netin ihmeellistä maailmaa.


Sitten ikävimpiin asioihin. Sulholla sattui tuossa viime viikonloppuna onnettomuus. Suuruus oli sitä luokkaa, että oli millistä, parista kiinni ettei koko näkö lähtenyt. Tällä hetkellä hän ei saa mitään tehdä, ja mulla alkoi kesäloma, joten aika menee miehen auttamisessa ja häitä varten ompelussa. Häiden suunnittelu on nyt hetken pannassa, jotta saadaan sulho kuntoon :)




4 kommenttia:

Mrs B. kirjoitti...

Ihan ensimmäiseksi, kovasti tsemppiä ja voimia paitsi sulholle, myös lähipiirille! <3 Luinkin feissarin ryhmästä mitä tapahtui, ihan hirveää... :(

Mä oon miettinyt saman asian kanssa päätäni puhki, mutta me päädyttiin taas päinvastaiseen ratkaisuun - me vedetään biisit muistitikulta / jostakin muualta, mutta bändiä ei tule. DJ on jonkunlainen vaihtoehto, mutta katsotaan :) Tämä lähinnä siksi, että meillä on hirmuisesti musiikkia eri genreistä ja toisaalta varmaan aika paljon countryakin - enkä ihan äkkiseltään luota siihen, että suomalaisista löytyisi porukkaa, joka osaisi vetää just sen oikean tunnelman countryn kanssa kattoon :-D

Teresa S kirjoitti...

Voi ei! Toivottavasti kaikki päättyy kuitenkin hyvin. Tsemppiä sulhaselle ja toivottavasti hän paranee pian!

Unknown kirjoitti...

Parempaan päin päivä päivältä :)
Mä oon ite ollu teininä bändissä mukana, ja mies kans sen verran tärkeänä koki ton musiikin, että bändillä mennään. Sain jo itkupotkuraivarit, että joudutaanko tyytymään dj:hin sittenkin.
Ja meillä on kyllä niin eri musiikkimaku. Häävalssista taistellaan varmaan häiden aattonakin ;D

Unknown kirjoitti...

Kiitos :) kaikki tsemppi on nyt tarpeen. Päivä kerrallaan, onneksi eteenpäin mennään.