perjantai 12. elokuuta 2016

-1 hääpäivä

Hän on täällä tänään.
Vuoden päästä juhlitaan. Vuoden päästä tähän aikaan mä olen rouva R.
Koko päivän töissä katsoin kelloa, ja mietin mitä teen vuoden päästä samaan aikaan.
Meille vihkiajaksi tuli kello 16, ja katsoessani kelloa 16.27 purskahdin itkuun. Tasan vuoden päästä niillä minuuteilla olen rouva. En vaan voi mitenkään käsittää tätä todeksi. Kihlautumisesta tulee kuluneeksi pari viikon päästä 8kk. Ja sillon aikaa oli melkeen 20 kk.
Mulla oli hienot kuvat tähän mietitty, mutta koska postaan vanhempien luota hääpaikkakunnalta, mulla ei tietenkään ole läppäriä mukana, enkä puhelimella osaa mitään kuvia lisäillä.
Ens viikolla lupaan kirjoitella save the date kuvauksista, kirkosta ja juhlapaikasta ainakin.

Mukavaa viikonloppua.
Me mennään viettämään sitä Haikkoon! 

4 kommenttia:

Mrs B. kirjoitti...

Tuo on muuten oikeasti tosi jännä fiilis, voin lähinnä vaan kuvitella - mutta kuitenkin! Me nimittäin mentiin lopulta sellaisella vauhdilla naimisiin, etten ehtinyt vuotta takaperin edes ajatella, että moista saattaisi tapahtua... :-D Kun ensimmäinen vuosi naimisissa tuli täyteen, oli jotenkin vähän epätodellinen olo. Kääntelin asioita mielessä juurikin päinvastaisesti - mitä me tehtiin tasan vuosi sitten, missä oltiin ja mitkä oli fiilikset. Jotenkin uskomatonta ajatella, että niin se aika vaan meni... :)

Joka tapauksessa - ajattelin jättää kommenttia siis jo ihan siitäkin syystä, että löysin tosiaan tuolta FB:n kautta puolivahingossa tänne sun blogiin - ja oon nyt lueskellut jonkun verran tekstejä taaksepäin - tykkään! :) Jään ehdottomasti lueskelemaan jatkossakin.

Tsemppiä ja kaikkea hyvää hääpäivän suunnitteluun <3

Tahdoin Jo - I Already Did

Unknown kirjoitti...

Toi oli niin tunteellinen päivä, itku oli tosi herkässä koko päivän. Illallakin vielä itkiskelin mitä kummallisemmista asioista :D

Kiitos kommentista, kiva kuulla että joku lukee munkin höpinöitä. Nyt kun kesän kiireet on takana päin, tää kirjottelu saa enemmän aikaa. :)

Marjo kirjoitti...

Blogisi on kiva, uusi tuttavuus! Mukava päästä seurailemaan hääjärjestelyjänne. :)

-Marjo / Elämäni päivä
http://elamanipaivamedarinsp.blogspot.com/

Unknown kirjoitti...

Kiitos Marjo kommentista :) Toivottavasti seuraat ihan loppuun asti ;)