perjantai 10. kesäkuuta 2016

Vihkisormus.

Sormus. Se ainoa asia, joka päivästä jää konkreettisesti käteen. Päivästä, johon mekin olemme budjetoineet 10tonnin. Asia, joka pysyy sormessani siihen asti, kunnes jätä maallisen elämän. Rinkula saattaa olla sormessa vuoden (sählä, ja tapaturma-altis tässä hei!), tai 60 vuotta.
Minkälainen sen haluan olevan?
-Naisen parhaita ystäviä, timantteja
-valkokultainen
-paksumpi, kun kihlasormukseni


Kihlasormukseni on Kultajousen Princess mallistosta oleva 4mm flakkarunkoinen valkokultainen rinkula, jonka keskellä komeilee 0,15 CT kokoinen briljantti hionnalla oleva tiamantti.




Tässä ollaan kohta puoli vuotta tutkailtu netistä, että minkälainen rinkula täydentäisi tämän parin täydelliseksi.
Muutama viikko sitten naamastani tuli hymiö, jonka silmät ovat sydämiä avattuani Kultajousen sivut Uusi Story Of Love-mallisto. Siinä. Ton mä tahdon.

Story of Love timanttisormus Sormus
Mä rakastan oman kihlani simppeliä, mutta silti suht harvinaista mallia. 
Tuossa pääkivi on saman kokoinen, kun kihlassa, ja keskelle tulee sitten rivi timantteja. Sisäinen harakka hykertelee onnesta.

Kultajousen Princess mallistossa on myös sormus, joka viehättää, mutta silti joku tökkii.
Princess timanttisormus 0,35ct 14KPrincess sormus

Sitten silmäni osui Sandbergin mallistoon. Heillä on Kallioranta sormus, joka on täysin saman näköinen kihlani kanssa ainakin kuvassa, paitsi puolet pienemmällä kivellä. Varmaan myös siis runko on ohuempi?
Sandbergiltä bongasin sitten tämän
V-82-8wSandberg Kallioranta I


Noh, eikun auto alle, suunta kohta Raisiota ja Myllyä.

Ensimmäisenä suuntasin Kultajousen Elegance-myymälään. Palvelu oli aivan loistavaa, ja löysinkin sieltä toisen varteenotettavan vaihtoehdon.

 Ah! Se on täydellinen. Jopa paria kokoa liian pienenä, ja pikkusormessa. Tämän saatuaan sormeeni, silmääni ilmestyi kun tyhjästä omituinen roska.
Ainoa vaan, että näitä kuvia katsellessa oon alkanut miettiä, että onko toi runko sittenkään flakka? Vai meneekö se tynnyriin?



Tätä sormusta Kultajousen täti sai mut koittamaan, koska hänen mielestään se sopisi hyvin kihlaani. Uskon  ammattitaitoa, ja kokemusta. Ei hassumpi. En kuitenkaan nää sitä ihan niin minuna, kun tuota toista.





Ei kerrota kellekkään, että saatoin tilaa tuon ylimmän omassa koossani. Mutta ilman ostopakkoa. Rakkauttani ei yhtään laskenut postista tullut lappu "Tällä tuotteella yhdestä valitsemastasi tuotteesta -25%" Samana päivänä tuli myös tekstiviesti, että sormus on saapunut.

Matkani jatkui vielä Laatukoruun, jossa yksikään sormus ei saanut aikaan sydämentykytyksiä .
Timanttisilla väkeä oli kun pipoa. Oliko fiksua olla ylppäreitä edeltävänä päivänä liikenteessä? -EI!

Uskallanko mä nyt vaan kotiuttaa tuon sormuksen? Onko se täydellinen sormus, jos kyyneleet tulee silmään? Vai pitääkö mun nyt käydä kiertämässä keskustan pienemmät liikkeet, ja etsiä paikka, joka myy tota Sandberg:iä, ja kokeilla sitä Kalliorantaakin. Tuuliviirinä kun saatan mielipidettäni muuttaa vielä noin miljoona kertaa.



Ei kommentteja: