torstai 9. maaliskuuta 2017

kutsuja kutsujaViikonloppuna vietettiin parisuhdeaikaa, lähdettiin perjantaina töiden jälkeen kohti Vantaata, ja Flamingoa. Lauantai aamupäivä ja iltapäivä oli puolestaan omistettu häille kaiken parisuhdeihanuuden keskellä.
Aamu alkoi hotelliaamupalan ja pienen itkupotku-raivareiden saattelemana kohti Helsinkiä ja Fredrikinkatua.  Meillä oli sovittu papershopissa treffit Midoran kanssa ennen 11, ja kaupan virallista aukeamista.


Meidän eteen annettiin kansiollinen mitä erilaisempia, ja kauniimpia kutsuja, ja kyseltiin mitä ollaan ajateltu.
Aloitettiin katselemaan kortteja periaatteella, tämä olisi kiva, tätä emme halua.

Kerroin kaikki, ehkä vähän villimmätkin ideat mitkä bongasin mallikutsuista, ja ne nyt lähtevät kokeiluun. Toivotaan että onnistuu.


Me päädyttiin pohjaan, joka sopii meidän teemaan. Kutsukorttiin tulee pieni painatus teeman mukaisesti. Kutsu tulee olemaan yksiosainen ja siihen toivottavasti saadaan pieni yksityiskohta teemavärissä mukaan. Kuoret ovat yhden teemavärin mukaiset.
 Enempää en halua kertoa, ennen kun kutsut ovat vierailla. Vielä, kun O saisi aikaiseksi tehtyä sen sähköpostin, voisimme lähettää tekstin eteenpäin, ja saisimme nähdä ensimmäisen malli kappaleen. En millään malttaisi odottaa! Olen niin innoissani näistä kutsuista! Ja miten helpolla saammekaan oman näköiset, teemaan sopivat kutsut! Totta puhuen minun aika ja innostus ei tässä kohtaa riittäisi kutsujen väsäämiseen.


Ja psssst. Jos kutsut on vielä vaiheessa, kannattaa laittaa ideansa sähköpostilla info@papershop.fi  ja/tai ehdottaa aikaa tapaamiselle. Papershop ja Midora tarjoaa edelleenkin teille kutsuista -10% alen!


Ensimmäinen postaus aiheestä löytyy täältä.Blogihiljaisuus loppuu. Meillä on vihdoin toimiva netti! Kuukauden kiukuttelin netin kanssa, joka vaan pätkii, eikä toimi alkuunkaan!

3 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Tää oli kivaa luettavaa, innolla jään odottelemaan kuvaa lopullisista kutsuista! Meillä sama projekti vielä aivan alkutekijöissään, vähän meinaa ahdistaa :D

Laura L kirjoitti...

Arvaa vaan, miten innoissani ja malttamaton mä olen :D
Toi oli yllättävän ahdistavaa, ja hankalaa vaikka piti vaan pelkkä teksti luoda.

Anniina kirjoitti...

Oi ihanaa, että pääsitte katselemaan ja miettimään kutsuja! Niitäkin on niin paljon erilaisia, että ainakin itsellä meinasi ahdistus iskeä. :D Mutta samalla ihanaa puuhaa, kun saa konkretisoitua niitä ajatuksia, mitä itsellä on. :) Jään innolla odottamaan lopullisten kutsujen paljastusta!