keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Homma etenee

Vai eteneekö?

Minulla on koko ajan olo, että Minun oikealla olkapäällä istuu enkeli. Enkeli on sitä mieltä, että kaikki on hyvin, ei ole mitään kiirettä. Hyvin ehtii tehdä vapaa-ajalla muutakin, kun häihin liittyviä juttuja.
Vasemmalla puolella istuu piru. Piru sättii minua koko ajan. "Laiskapaska, tee jotain! Kohta et saa mitään valmiiksi. Kaikki vapaa-aika kuuluu kuluttaa hääaskarteluihin"

Vai onko sittenkin enkeli se, joka sättii mua? Sen saa jokainen päättää itse.
Kuva


Ajatukset ovat kuitenkin hirveän ristiriitaiset. Aikaa on tarkalleen ottaen 144 päivää, eihän tässä nyt sinällään ole kiire... Mutta. En kauaa voi ajatella näin. 


Saisin itsestäni nyt sen verran irti, että ne tuolinhuput tulisi valmiiksi! Muuten hommat alkaa olla hyvällä mallilla.
Tässä ollaan taas alkanut viikko väkerretty suodatinpusseja ja tehty niistä ruusuja.
Kutsu tekstin on saatu eteenpäin, ja täydellinen malli nähty, ja hyväksytty painoon.
Hääyön mökki ollaan vuokrattu vihdoin.
 

Kuva

Mikä on vielä tekemättä tai varmistamatta?


- Iso osa niistä askarteluista. Joka päivä kuitenkin jotain saadaan aikaan.
- Kanttorista ja papista ei ole edelleen varmuutta. Keväällä selviää, mutta koska on kevät? Haluttaisiin pikku hiljaa tietää, meneekö meidän musiikit läpi, vai joudutaanko muuttelemaan niitä?

- Tanssikurssi tai tanssitunteja pitäisi varata.
- Ostaa tulostin! Kaikki tulostettavat on ollut valmiina vaikka kuinka kauan! Vain se tulostin puuttuu, tai vaihtoehtoisesti väri vanhasta.

- Se minun koru. Sitä pitää miettiä, ja käydä puhumassa siitä mahdollisimman pian.  
- Kyltit
- Valokirjaimet (O!!!!!Sä lupasit)

- Puukiekot
- Pöytänumerot
- Biisilistan teko
yms.

Noista asioista en osaa stressata. Äitikin äsken kysy, joko jännittää, ei.
Mulla on tosi ristiriitaiset tunnelmat. Osaksi haluaisin, että häät olis jo tulevana lauantaina, osa musta haluaisi että ne olisi ensi vuonna. 
Otan omaksi deadlineksi noiden huppujen kanssa ensi kuun lopun, vapun. Sen jälkeen ostan pöytäliina kankaat ja teen ne. Toukokuussa. Sitten kesäkuu ja heinäkuu viimeistellään kaikki muut.  Elokuun ensimmäisen viikon haluaisin lomailla. Katsotaan, miten käy :D
En osaa ottaa stressiä tekemättömistä asioista, asioista joihin voin ite vaikuttaa. Ja tiedän, että loppupeleissä voin pyytää myös kaasolta kauniisti apua. :D


Edelleen ainoa, suuri stressinaihe on ne O:n housut! 

Mitenkä muut? Onko kaikki sävelet selvät, stressaako vai onko ristiriitaisia tunnelmia?

2 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Me ei olla otettu mitään stressiä häiden järjestämisestä, vaikka välillä tuntuu että pitäisi kun kaikki muutkin stressaavat :D Luotan siihen että kaikki kyllä järjestyy, ja aivan varmasti järjestyy teilläkin! Hengittelet nyt vain ihan rauhassa etkä ota mitään paineita tai huonoa omaa tuntoa, oikea mies on löytynyt joten askartelut ja muut näperrykset on pikkujuttuja enää :)

Unknown kirjoitti...

Emmä osaa kunnolla stressata. Mulla on niin hassut fiilikset. Toisaalta hirveästi odotan niitä häitä, toisaalta odotan kauhulla. Vaikea kuvailla tätä fiilistä. Ehkä se on vaan se, että tietää että tää kaikki loppuu kohta, häät on takana. Eräänlainen luopumisen tuska - ehkä.