keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Tj aivan liian vähän!Noniin, herätellään blogikin henkiin. Kirjoittelu jäänyt aivan taka-alalle, kun kaikki vapaa-aika on mennyt kaiken muun häihin liittyvän parissa.
 


Illalla, kellon lyödessä 12, se iski märkänä rättinä kasvoille. Kuukausi. Kuukauden päästä on meidän, ja monen muunkin päivä. Mihin tämä puolitoista vuotta on kadonnut?


Yksi syy hiljaiseloon täällä on ollut myös se, etten ole saanut kaikkia ompelutöitä valmiiksi suunniteltuina aikoina, ja perfektionistina se menisi vaan itsensä sättäilyksi. Instagramin puolelle, olen kuitenkin ollut ahkera!

Kaikki muut alkavat olla jo hyvillä mallilla, eniten stressaa tällä hetkellä ihmisten ilmoittamattomuus! Jos siis kutsu on tipahtanut postin mukana, ja tunnet nyt piston sydämessä, ilmoita oletko tulossa. Ihan morsiamen mielenterveydenkin takia!

Kaikki muut alkaa olla hyvällä mallilla. Palveluntarjoajat on varmistanut tulonsa, ja ollaan sovittu menemisiä kalenteri piukkaan.

Kaikki on mennyt pelottavankin hyvin! Bändi on lyönyt lukkoon asiat meidän kanssa, samoin kuvaaja, ja pitopalvelu. Papiksi saatiin kenet haluttiin ja kanttorille sopi meidän marssit mainiosti.
Pitänee vielä sano, että olen tullut siihen tulokseen, että kaikilla pitäisi olla mielenterveyshoitaja kaasona! Kummasti lievittää stressiä, kun luetellaan mitä ihmeellisempiä lääkkeitä ;)

Viimeinen kuukausi paiskitaan hommia hikihatussa, lopussa seisoo kiitos!
Ja olen niin onnellinen, että en joudu tekemään kaikkia hommia yksin, vaan saan apuja! O auttaa minkä voi, isi kysy tänään missä hän voisi auttaa, ja kaaso auttaa minkä pieneltä täystuholta saa ;)

Kyllä näistä vielä hyvät bileet saadaan ;) Täydellisyyteen tietenkin pyritään!

Ei kommentteja: