tiistai 23. toukokuuta 2017

Hääkorut
Blogihiljaisuudesta päivää!
Mulla on ollut hirveä inspiraatio nyt häiden suhteen, vuoroin perään on laulanut ompelukone tai tulostin. Alkaa tämä homma valmistua hitaasti, mutta varmasti. Ja saan kohta esitellä kaikki täälläkin.

Tämä postaus on kuitenkin omistettu minun hääkoruilleni. Kerroin täällä, miten aion teettää oman koruni, ja käyttää vanhoja korviksia. Aloin miettimään helmiä, minulta itseltänikin löytyy helmet, enkä pahemmin niitäkään käytä kannattaako siis ostaa toiset helmet? Vaikka ovatkin vähän erilaiset, silti. Kiva muisto niistä jäisi, olisihan ne minulle tehty, ja säilyisi ehkä tuleville lapsille perinnöksi, silti joku minussa sanoi, että ei.

Aloin etsiä netistä vaihtoehtoja. Mun pahan nikkeliallergian takia kaikki kiina rihkama ja Glitter:in korut olivat poissuljettuja ensimmäisenä. Halusin, että korut ovat samaa sarjaa, ja niistä piti olla 100 prosenttinen varmuus varsinkin korvakoruista, etteivät allergisoi ja voin käyttää niitä koko päivän.

Korujen piti myös olla hillittyjä, yksinkertaisia ja näyttäviä.

Helppo homma! 
Nettiä tutkin joka päivä, tuloksetta. 
Kunnes yhtenä päivänä Instagram feediin tupsahti Tammenkorujen kuva heidän Pretty-malliston kaula- ja korvakoruista. Iskin silmäni heti niihin, ja oli jopa pakko kirjoittaa, että taisin löytää hääkoruni.

Eräs perjantai-iltapäivä tuskailin vielä lähes kaikki Turun koruliikkeet läpi etsien niitä täydellisiä koruja, mikään ei kuitenkaan iskenyt. Jätin viimeiseksi korukaupan, jonka tiesin myyvän Tammen koruja, kokeilin niitä ihanuuksia ja se oli rakkautta.
Helmiä niissä ei ole, mutta kaikissa muissa asusteissa on. Silti ne sopivat pukuuni täydellisesti.


Uniikit, minulle tehdyt ne eivät ole. Mutta ne on kuitenkin valmistettu Turussa, ja näin tuettu paikallista yrittäjyyttä. Ja varmasti pääsevät jatkokäyttöön!
Ja sopivat yhteen hyvin korviksien kanssa, jotka O antoi ystävänpäivälahjaksi.
Ja O:lle helppo vinkki taas muutamaa lahjaa ajatellen ;)

Korut ovat puhdasta Sterling-hopeaa, ja ainakin mulle lähes ainoat hopeiset korvikset mitä pystyn pitämään korvissani. Kivinä toimii vuorikiteet.

Ei kommentteja: